Kristina Ohlsson Audiobook Henrys hemlighet Svensk

img

Kristina Ohlsson Audiobook Henrys hemlighet Svensk

Kristina Ohlsson Audiobook Henrys hemlighet Svensk

Advokaten Martin Benner älskar antikviteter. När hans vän Henry dör, får han ett erbjudande han inte kan motstå: att överta Henrys andel i en antikhandel i New York. Men lyckan blir kortvarig. Martin blir uppsökt av en man som hävdar att Henry inte alls dog av sin sjukdom, utan blev mördad. Samtidigt märker Martin att han är övervakad. Någon smyger kring hans hus på natten och lämnar avtryck i snön.

Snart tvingas Martin in i en febrig jakt på sanningen om Henry. Sökandet leder honom till en kyrka med för mycket makt och en antikhandel med dunkla affärsmetoder. Martin får allt svårare att skilja sanning från lögn och vän från fiende.

Vem var egentligen Henry Schiller? Och vad hände den dagen han dog?

Henrys hemlighet är en spännande och intrikat kriminalroman om hur spår från det förflutna inte går att gömma. Men också en berättelse om familjelojaliteter och det svåra i att göra dem beständiga.

Kristina Ohlsson är en av Sveriges mest hyllade och framgångsrika författare av kriminalromaner och barnböcker. Hon har sedan debuten 2009 också gjort succe internationellt och sålt över 3,5 miljoner böcker runtom i världen.

amazon kindle, Epub, Kindle, pdf, Amazon, Read books online free and download eBooks, free pdf books bestsellers, read entire books online free, Free Books, read full length books online free, free books download pdf, Review

 

Kristina Ohlsson Henrys hemlighet Svensk.mp3 Audiobook

 

 

Author : kaabinet

kaabinet

RELATED POSTS

Leave A Reply