MP3 Safira Inema Banyu Moto Dj Santuy Full Bass

img

MP3 Safira Inema Banyu Moto Dj Santuy Full Bass (Official Music Video)

MP3 Safira Inema Banyu Moto Dj Santuy Full Bass (Official Music Video)

Banyu Moto

tembang iki tak gawe
mung kanggo kowe
sing paling tak tenani
nganti saiki

tumetese banyu moto iki
sing dadi saksi
sumpah lan janji
sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku
tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
sumpah lan janji sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

 

 

All Here

All Here

All Here

All Here

All Here

 

Author : kaabinet

kaabinet

RELATED POSTS

Copy link
Powered by Social Snap